Міністерство курортів заплатить "регіоналу" мільйон за закордонні вояжі

Четвер, 13 лютого 2014, 11:43

Мінкурортів і туризму АР Крим уклало угоду з ТОВ "Кримський центр розвитку туризму" на забезпечення участі АРК в міжнародних спеціалізованих туристичних виставках, ярмарках, біржах, фестивалях та інших міжнародних заходах.

Про це пишуть"Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Вартість угоди становить 1,12 млн гривень.

Як зазначається, послуги замовлено до квітня 2014 року. Йдеться про міжнародні туристичні виставки.

Реклама:

"У замовлення входить підготовка виставкової площі делегації, сплата внесків, оренда презентаційного обладнання, роздаткові матеріали та сувенірна продукція, супровід перекладача, в деяких випадках також оренда залів, організація презентацій і прес-конференцій, транспортні послуги тощо", - пише видання.

"Кримський центр розвитку туризму" заснований ПП "Артек-Союз" Наталі Лобік і Кримська асоціація туристичних агентств, яку очолює Сергій Брайко, народний депутат від Партії регіонів, який в 2011-2012 роках був міністром регіонального розвитку і ЖКГ АР Крим.

Єдиним конкурентом на торгах було ПП "Лакбіл" харків’янки Людмили Гриненко, яке минулого року отримувало аналогічний підряд на 0,59 млн гривень.

У 2013 році "Кримський центр розвитку туризму" дістався тільки підряд вартістю 0,29 млн гривень на організацію міжнародного спеціалізованого ярмарку "Крим. Курорти. Туризм".

У "Віснику держзакупівель" опубліковано дані про підряди ТОВ "Кримський центр розвитку туризму" на 4,14 млн гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!