Samsung готується представити Galaxy S5 в квітні. Фото

Четвер, 9 січня 2014, 14:14

Корейська Samsung Electronics планує в рамках майбутньої виставки мобільних новинок Mobile World Congress 2014 анонсувати новий флагманський смартфон Galaxy S5, на ринок S5 повинен вийти в квітні.

Про це пише CyberSecurity.ru.

Як і нинішній Galaxy S4, новинка повинна стати новим флагманом в мобільній лінійці Samsung. Про це повідомляють джерела, знайомі з планами компанії.

Також вони повідомили, що S5 буде здатний взаємодіяти з кількома пристроями, такими як Galaxy Gear, і буде подальшим логічним розвитком S4.

Реклама:
 

Нагадаємо, що 6 січня Янг Хі, віце-президент мобільного бізнесу Samsung Electronics, в рамках зустрічі з аналітиками повідомив, що компанія планує представити всі свої основні смартфони і планшетні інновації та продукти протягом першої половини 2014 року.

Хі також повідомив, що коли на ринку з'явиться Galaxy S5, то приблизно в один і той же час з ним дебютує і оновлена ​​версія смарт-годин Galaxy Gear з новими і удосконаленими функціями.

Одночасно з цим він повідомив, що хоча для Samsung більш прибутковими і цікавими є преміальні мобільні продукти, відмовлятися від 100-доларових апаратів для ринків, що розвиваються Samsung також не збирається, і в 2014 році виробник покаже ряд новинок і в цьому напрямку.

Незалежні аналітики говорять, що Samsung не змогла продати те кількість смартфонів Galaxy S4, яке планувала, не домігшись такого ж успіху, як у випадку з Galaxy S3. 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!