"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Microsoft придбав розробника хмарного ПО Parature

Четвер, 9 січня 2014, 11:35

Американський гігант Microsoft придбав компанію Parature, що займається розробкою хмарного програмного забезпечення.

Фінансові подробиці угоди не розголошуються. Відомо лише, що вона буде закрита протягом місяця, пишуть "Весті.Економіка".

У Microsoft говорять, що нове придбання допоможе компанії вдосконалити корпоративні системи Dynamics. Parature спеціалізується на створенні так званих порталів самообслуговування під потреби клієнтів.

На даний момент в Parature працюють близько 100 чоловік. Представники Microsoft вже відзначили, що всі вони приєднаються до команди американського високотехнологічного гіганта. Цікаво, що раніше Microsoft уклала партнерську угоду з Parature. Тепер же в компанії, очевидно, вирішили, що одного партнерства буде недостатньо.

Реклама:

Портали самообслуговування - це надійний і зручний інструмент для ведення бізнесу, тому у Dynamics в цьому напрямку великі плани.

Поглинання Parature - це лише перший крок. У Microsoft переконані, що все більше клієнтів будуть вдаватися до використання порталів самообслуговування, уникаючи застарілих дзвінків в call-центри.

Нагадаємо, що зараз Microsoft також знаходиться в процесі пошуку нового CEO, який прийде на зміну Стіву Балмеру. Рада директорів впевнена, що знайде нового генерального директора вже на початку року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: