Дніпродзержинський коксохім поділили між чотирма офшорами

Середа, 8 січня 2014, 19:37

Російська гірничо-металургійна група "Євраз" розподілила 94,56% статутного капіталу коксохімічного заводу "Євраз-Дніпродзержинський коксохімічний завод" рівними частками між чотирма компаніями, розташованим на Кіпрі та Британських Віргінських островах.

Про це йдеться в повідомленні заводу, оприлюдненому в системі розкриття інформації Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, передає УНІАН.

Згідно з повідомленням, материнська компанія Lanebrook Limited (Кіпр) передала по 161,294 млн акцій (23,64 % статутного капіталу) Дніпродзержинського коксохімічного заводу кіпрським компаніям Мastinto Trading Ltd , Salurex Ltd , Мisandaiko Holdings Ltd , а також Altana Ltd (Британські Віргінські острови) .

Раніше повідомлялося, що "Євраз-Дніпродзержинський коксохімічний завод" в 2012 році в порівнянні з 2011 роком збільшив чистий збиток в 4,6 разу - до 247,165 млн гривень з 53,834 млн гривень.

Реклама:

"Євраз Дніпродзержинський КХЗ" спеціалізується на виробництві коксу, смоли сульфату амонію і продуктів переробки.

Євраз придбав 93,83 % акцій "Дніпродзержинський КХЗ " наприкінці 2007 року. "Євраз Груп " є вертикально інтегрованою металургійної та гірничодобувної компанією, а також виробником ванадію з активами в Росії , Україні , США , Канаді , Чехії , Італії і Південній Африці .

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!