"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

У США збирають гроші на Євромайдан, у Європі - шукатимуть майно прихильників Януковича

Вівторок, 7 січня 2014, 14:35

У світі тривають акції  на підтримку українських протестувальників на Євромайдані: акції відбулись у США та Європі, а у Нью-Йорку активісти провели форум-дискусію, де обговорили плани допомоги українським протестувальникам.

Про це повідомляє VIDIA.

Зокрема, у Вашингтоні відбувся благодійний концерт збору коштів на потреби Євромайдану. Як повідомила на своїй сторінці у Facebookжурналіст Мирослава Гонгадзе, під час концерту українські, російські та американські музиканти виконали твори класиків.

За її словами, вдалось зібрати понад 6 тисяч доларів.

Реклама:

"Підуть для Євромайдану через Союз Українок. Тримайтесь. З миру по нитці", – зазначила Гонгадзе.

У Нью-Йорку замість мітингу провели форум "Ukraine, we stand with you". Під час дискусії у Пластовій домівці організатори обговорили конкретні проекти допомоги Україні.

Також акція солідарності з Євромайданом відбулась у Карнегі у Пансільванії.

Окрім того португальські українці зібралися на мітинги у Лісабоні та Албуфейрі. Учасники акцій засудили насильство проти активістів Євромайдану в Україні, а також висловлювання провладних політиків щодо української діаспори, зокрема, трудових мігрантів.

Євромайданівці Португалії постановили організовувати акції легального переслідування одіозних політиків, якщо вони відвідуватимуть цю країну.

Також буде проведено роботу з  виявлення можливих володінь нерухомості, чи бізнес-структур, що належать прихильникам режиму Януковича", – повідомили у Спілці українців Португалії.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!