"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Apple купила стартап SnappyLabs

Понеділок, 6 січня 2014, 12:11

Apple купила стартап, що складається всього з одного програміста.

Про це повідомляють "Вести.ru".

За інформацією видання, автор SnappyLabs навчив iPhone робити знімки в повному дозволі з такою швидкістю, що навіть "яблучні" фахівці були вражені.

Джон Папандріопулос, кандидат наук і фахівець з електронної інженерії з університету Мельбурна, зумів самостійно розкрутити стартап SnappyLabs, створений для розробки мобільних додатків під iOS.

Реклама:

Як наголошується, в рамках цього проекту була випущена програма, здатна значно збільшити швидкість роботи вбудованої в гаджет камери.

За повідомленням Tech Crunch, за допомогою SnappyCam можна робити 20-30 знімків в секунду в максимальній якості. Власні розробки Apple не дозволяють досягти такої швидкості.

Apple підтвердила факт придбання SnappyLabs, але як завжди не повідомила подробиць, обмежившись стандартною фразою про те, що іноді купує інші компанії і не розголошує умов угоди.

Ми не знаємо, скільки Тім Кук заплатив Джону Папандріопулосу, але пропозиція явно було щедрою, так як бренд SnappyCam в даний момент повністю зник з мережі і AppStore. Значить, програміст погодився повністю передати права на використання своїх технологій новому власнику, пише видання.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!