Фонд держмайна виставить на продаж пакети акцій 39 облгазів

Четвер, 30 січня 2014, 19:13

Фонд державного майна прийняв рішення виставити на продаж у поточному році держпакети акцій 39 газопостачальних і розподіляючих підприємств.

Про це йдеться в плані-графіку приватизації на цей рік, передає УНІАН.

Зокрема, на приватизаційних конкурсах планується виставити контрольні пакети по 51% акцій "Кіровоград -" і "Черкасигаз", а також 38,28% "Донецькоблгаза".

На фондових біржах планується виставити 36 блокуючих по 25% пакетів акцій підприємств - "Борщевгаз", "Бучач-", "Бережани-", "Вінниця-", "Гадяч-", "Гусятин-", "Дніпропетровськ-", "Заліщики-", "Запоріж-", "Збараж-", "Зборів-", "Івано-Франківськ-", "Кіевобл-", "Кременчук-", "Кременець-", "Крим-", "Лубни-", "Луганськ-", "Львів-", "Мелітополь-", "Миколаїв-", "Монастирськ-", "Підволочиськ-", "Полтава-", "Рівне-", "Севастополь-", "Суми-", "Теребовля-", "Тернопіль-", "Тернопольгор-", "Тисмениця-", "Умань-", "Хмельницьк-", "Чернігів-", "Чорткив-", "Шепетівкагаз".

Реклама:

Як повідомлялося, в грудні 2013 року голова ФДМУ Олександр Рябченко повідомив, що Фонд державного майна України планує виставити на продаж в 2014 році державні пакети 49 обл- і міськгазів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: