"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

life думає про надання послуги мобільних платежів

П'ятниця, 3 січня 2014, 10:22

ТОВ "Астеліт" вивчає можливість надання послуги мобільних платежів.

Про це повідомив директор з корпоративних відносин оператора мобільного зв'язку Юрій Курмаз, передає "Інтерфакс-Україна".

"life уважно вивчає перспективність мобільних платежів на українському ринку і вже зробив кроки в бік запуску послуги. Зокрема, ми направили запити щодо оподаткування послуги у відповідні державні органи", - сказав він.

Крім того, за словами Курмаза, "Астеліт" в 2014 році планує і далі зміцнювати свої позиції як оператор №1 для смартфонів.

Реклама:

"Беручи до уваги швидке зростання кількості абонентів з такими пристроями, ми будемо створювати не тільки привабливі тарифи з великими обсягами мобільного інтернету, а й зручні програми, інші корисні фішки", - додав він.

Крім того, оператор запланував розвиток ряду сервісів, спрямованих на самообслуговування абонентів.

"Сьогодні ми бачимо, що це світовий тренд, особливо серед молодих споживачів, що бажають самостійно контролювати свої витрати, послуги, отримувати обслуговування в он-лайн режимі", - підкреслив Курмаз.

ТОВ "Астеліт" на 100% належить Euroasia, 55% якої володіє Turkcell, 45% належить найбільшій фінансово-промисловій групі України "Систем Кепітал Менеджмент" бізнесмена Ріната Ахметова.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!