"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

У Королевської роздали 165 мільйонів на санаторні путівки

Понеділок, 27 січня 2014, 08:59

Виконавча дирекція Фонду соцстрахування за результатами тендеру уклала низку угод на послуги санаторно-курортних закладів у 2014 році на 164,5 млн гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Загалом Фонд планував придбати путівки на 1,73 млрд гривень. Однак по більшій частині лотів торги було відмінено через відсутність достатньої кількості учасників торгів, або оголошення про укладення угод ще не опубліковані з невідомих причин, пише видання.

По решті лотів підряди отримали три компанії: ТОВ "Санаторій "Славутич" (38,63 млн гривень), ТОВ "Клеоніка" (42,34 млн гривень) і ТОВ "Санаторно курортний центр" (83,53 млн гривень).

Реклама:

З цих фірм лише алуштинський санаторій "Славутич" Антона Забродського раніше отримував державні підряди.

Київська фірма "Клеоніка" зареєстрована у жовтні 2013 року у центрі Києва, по вул. Льва Толстого, 33. ЇЇ засновник Андрій Мінко рік тому розміщував резюме про пошук роботи, раніше він працював юристом у різних структурах. Контактний номер "Клеоніки" 221-42-60 раніше вказували своїм компанії по продажу будівельних матеріалів.

"Санаторно курортний центр", яке отримало найбільші підряди Фонду, було зареєстровано у 2012 році по вул. Ямська, 28а у Києві. Її засновником став Ігор Семьонов з Луганська, згодом фірму перереєстрували на Юрія Янка.

Нагадаємо, у грудні 2012 року Мінсоцполітики очолила луганчанка Наталія Королевська. Фонд соцстраху з тимчасової втрати працездатності також очолили її земляки та однопартійці.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!