"Укренерго" витратить 15 мільйонів на реконструкцію Нікопольської підстанції

Неділя, 26 січня 2014, 14:54

Дніпровська електроенергетична система ДП "НЕК "Укренерго" за результатами тендеру уклала угоду з ТОВ "Укрпроектбуд" на реконструкцію підстанції "Нікопольська" Криворізьких магістральних електромереж.

Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель", передають "Наші гроші".

Як зазначається, вартість угоди становила 15,32 млн гривень. Реконструювати будуть системи водопостачання та пожежогасіння. Роботи триватимуть до кінця 2016 року.

Власником фірми "Укрпроектбуд" є Сергій Бакаєв, статутний фонд складає 18,5 тисяч гривень. Нинішній підряд - єдине велике держзамовлення фірми за останні шість, оскільки за цей період вона виграла тендерів на 37,31 млн гривень, жоден не перевищував 2 млн гривень.

Реклама:

Єдиним конкурентом було ТОВ "Проектне підприємство "Проектелектромережбуд" Андрія Молявко та Ольги Шавьолкіної. Фірма має 11,8 тисяч гривень статутного фонду, єдиний виграний тендер - постачання апаратури "Донбасенерго" на 960 тисяч гривень минулого року.

Пропозиції ще двох фірм, які пропонували виконати роботи на 161-165 тисяч гривень дешевше, були відхилені як такі, що не довели відповідність програмно-технічного комплексу технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам, а також за невідповідно оформлені документи.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!