Apple готує до випуску дві моделі iPhone з великими екранами

П'ятниця, 24 січня 2014, 10:55

Компанія Apple розробляє дві нові моделі смартфонів iPhone з великими екранами, їх вихід на ринок планується в другій половині 2014 року.

Про це "Інтерфакс-Україна" з посиланням на Forbes.

За даними інформованих джерел, менша за розміром версія нового iPhone може отримати дисплей з діагоналлю більше 4,5 дюйма, велика - більше 5 дюймів. Джерела стверджують, що менша модель вже готується до серійного виробництва, велика поки знаходиться в стадії попередньої розробки.

Як очікується, обидві моделі отримають такі ж металеві корпуси, як у iPhone 5S.

Реклама:

Джерела підтвердили чутки про те, що Apple планує відмовитися від використання "бюджетних" пластикових корпусів через низький попит на iPhone 5C.

Крім того, Apple, схоже, не буде випускати смартфони з опуклим дисплеєм, тоді як основні конкуренти компанії, включаючи Samsung, вже анонсували подібні моделі. Джерела попередили, що ці плани - не остаточні, і Apple ще може змінити курс.

В Apple від офіційних коментарів відмовилися.

Востаннє Apple збільшувала дисплей у смартфона в 2012 році, випустивши iPhone 5 з 4-дюймовим екраном. У його попередників, iPhone 4 і 4S, екран був з діагоналлю 3,5 дюйма.

Рішення Apple збільшити дисплеї iPhone може бути пов'язано з тим, що американська компанія поступається частку на ринку конкурентам, які пропонують смартфони з великими екранами, відзначає The Wall Street Journal.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!