Ахметов викинув на свої ГЗК майже 3 мільярди

Четвер, 23 січня 2014, 15:31

Компанія "Метінвест" в рамках довгострокової інвестиційної програми в 2013 році інвестувала 2,86 мільярда гривень у розвиток підприємств гірничодобувного дивізіону.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Як наголошується, майже 2,3 млрд гривень інвестовані в проекти капітального будівництва та капітальний ремонт обладнання підприємств гірничодобувного дивізіону.

"Основними проектами 2013 року на підприємствах стали: продовження будівництва комплексу циклічно-потокової технології в Першотравневому кар'єрі Північного ГЗК, реконструкція випалювальної машини на Північному ГЗК, розробка залізовмісних пісків на Центральному ГЗК та інші", - повідомляє прес-служба.

Реклама:

Також в компанії відзначили, що інвестиції у придбання гірничої техніки для підприємств гірничодобувного дивізіону Метінвесту в 2013 році становили 534 млн гривень.

"Інвестиційна програма, яку компанія системно реалізує на видобувних підприємствах, поряд з ефективною роботою трудових колективів вже дає відчутний результат: річні виробничі показники на деяких підприємствах дивізіону за підсумками минулого року б'ють рекорди за останні сім років", - заявив директор гірничодобувного дивізіону Метінвесту Микола Іщенко.

"Ми взяли дуже хороший темп, щоб у майбутньому добитися поставлених завдань щодо підвищення ефективності виробництва, безпеки та комфорту праці, зниженню енерговитрат і собівартості продукції", - сказав Іщенко.

За його словами, багато з здійснених в 2013 році проектів стали надійною основою для ефективної роботи комбінатів в майбутньому на багато років.

"Метінвест" - вертикально інтегрована гірничодобувна група компаній.

Основними акціонерами "Метінвесту" є група СКМ Ріната Ахметова (71,25%) і "Смарт-холдинг" Вадима Новинського (23,75%), які спільно керують компанією.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: