"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Холдинг Новинського отримав дозвіл на купівлю українського БМ Банку

Вівторок, 21 січня 2014, 18:14

"Смарт-Холдинг", який об'єднує активи Вадима Новинського, до теперішнього часу отримав необхідні погодження на рівні всіх зацікавлених антимонопольних відомств на покупку українського БМ Банку (Київ).

Про це повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у холдингу.

"Сторони продовжують вести переговори і виконувати зобов'язання, передбачені рамковою угодою про укладення договору купівлі-продажу банку. Нині "Смарт-Холдинг" ... очікує відповідного погодження з боку НБУ", - зазначили в компанії.

Як повідомлялося, в лютому 2013 року були підписані індикативні умови угоди між "Смарт- холдингом" і російським Банком Москви про продаж української "дочки", а на початку серпня сторони повідомили про укладення договору купівлі-продажу 100% акцій БМ Банку.

Реклама:

"Формальне закриття угоди відбудеться, як тільки отримаємо дозвіл регулюючих органів. Але вже зараз ми призначили ряд основних менеджерів і маємо можливість глибоко вивчити ситуацію в банку, впливати на ключові рішення", - цитувався в серпневому повідомленні гендиректор "Смарт-холдингу" Олексій Пертін.

БМ Банк заснований в 2005 році. Банку Москви за підсумками другого кварталу 2013 безпосередньо належало 99,95% його акцій.

Згідно з даними Нацбанку, на 1 жовтня 2013 року по розміру загальних активів банк займав 65-е місце.

Як відомо, "Смарт-холдинг" вже контролює Юнекс Банк, а з осені 2012 року - банк "Форум", куплений у Commerzbank.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: