ФДМУ виставить на продаж "Керченську переправу" та "Адміністрацію річпорту"

Вівторок, 21 січня 2014, 16:15

Фонд держмайна планує в 2014 році виставити на продаж держпакети акцій в Державній судноплавній компанії "Керченська поромна переправа" та ДП "Адміністрація річкових портів".

Відповідний перелік підприємств, запланованих до продажу в поточному році, затверджений наказом ФДМ №150 від 20 січня 2014 року, передає "Інтерфакс-Україна".

Крім того, до переліку увійшли Кримське державне авіапідприємство "Універсал-Авіа", держпідприємство "Київпассервіс", ПрАТ "Івано-Франківський локомотиворемонтний завод", цілісний майновий комплекс (ЦВК) ДП "Іллічівський судноремонтний завод" .

ФДМ у 2014 році також розраховує виставити на торги пакети акцій вінницького заводу "Кристал", ЦВК Вільногірського державного гірничо-металургійного комбінату, ЦВК Іршанського гірничо-збагачувального комбінату.

Реклама:

Більшу частину держпакетів акцій ФДМ виставить на продаж після передачі уповноваженими органами управління у ФДМ функцій з управління зазначеним майном.

Крім цього, згідно з наказом ФДМ №149, в 2014 році планується виставити на продаж 35,98% акцій Луганського регіонального управління автобусних станцій, 100% акцій авіапідприємства спецпризначення "Меридіан", 49,56% машзаводу "Аметист" 99,99% акцій Джанкойського машзаводу, 100% ПАТ "Дніпрометробуд", 25% акцій ПАТ "Дніпровський машинобудівний завод", 96,18% Тернопільського радіозаводу "Оріон".

Як повідомлялося, у держбюджеті- 2014 уряд запланував зростання фінансування за рахунок приватизації до 17 млрд грн, а бюджетний комітет запропонував збільшити їх ще на 1,2 млрд грн.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: