"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Google готує восьмидюймовий планшет Nexus 8

Вівторок, 21 січня 2014, 15:39

Компанія Google збирається зробити крок за рамки семи дюймів при виробництві планшетів і випустити Nexus 8 з восьмидюймовим дисплеєм.

Про це пишуть "Весті.Економіка" з посиланням на портал DigiTimes.

Такий крок допоможе Google позбутися від задушливої ​​конкуренції в сегменті 7-дюймових пристроїв, багато з яких коштують менше 166 доларів.

Nexus 7 останнього покоління продається не так добре, як хотілося б. Попит пригнічують дешевші моделі, на тлі яких переваги гуглопланшет перестали чіпляти свідомість споживачів.

Реклама:

Тепер очікується, що Google випустить Nexus 8 в середині цього року. Основним претендентом на виконання замовлень знову стає Asustek Computer, а додаткові подробиці про планшет з'являться після лютого цього року.

Нагадаємо, що нещодавно Google також оголосила про покупку розробника побутової електроніки для "розумного" будинку Nest Labs за рекордні 3,2 млрд доларів.

Придбана компанія займається розробками в сфері інтернету речей для дому і випускає різні сенсори, такі як термостати, датчики диму і світла, а також інші пристрої, що дозволяють зробити з вашого житла "розумний" будинок.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: