"Лемтранс" Ахметова виграв тендер на вантажоперевезення на 2 мільярди

Вівторок, 21 січня 2014, 14:14

ТОВ "Лемтранс", найбільша в Україні транспортно-експедиторська компанія виграла тендер на організацію перевезень вантажів залізничним транспортом та пов'язаних з цим послуг, оголошений енергогенеруючою компанією "ДТЕК Дніпроенерго".

Про це повідомляється в "Віснику державних закупівель", передає "Інтерфакс-Україна".

Згідно з повідомленням, договір про закупівлю вищевказаних послуг підписаний 13 січня 2014 року. Його вартість становила 2,047 млрд гривень.

Як наголошується, термін поставки послуг - січень 2014 року і червень 2016 року. Вантажоперевезення повинні виконуватися для "ДТЕК Придніпровська ТЕС", "ДТЕК Криворізька ТЕС", "ДТЕК Запорізька ТЕС".

Реклама:

Згідно з протоколом розкриття тендерних пропозицій, в конкурсі також брало участь ТОВ "Транс Систем Лоджистікс", що є одним з посередників "Укрзалізниці" з організації вантажоперевезень, однак воно запропонувало ціну на 100 млн гривень вище - 2,147 млрд гривень.

"Лемтранс" надає повний комплекс послуг з перевезення вантажів залізничним транспортом. Основними напрямками діяльності є: транспортно-експедиторське обслуговування внутрішніх та експортно-імпортних вантажоперевезень, а також ремонт рухомого складу.

Групі "Систем Кепітал Менеджмент" Ріната Ахметова належить 100% статутного капіталу "Лемтранс".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: