"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

КМДА облагородить пішохідну зону за 12 мільйонів

Понеділок, 20 січня 2014, 14:01

КП "Дирекція реставраційно-відновлювальних робіт" КМДА уклало угоду з ПАТ "Холдингова компанія "Київміськбуд" на роботи по реабілітації пішохідної зони від Поштової площі до Паркового мосту через Дніпро.

Про це пишуть "Наші гроші" із посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, роботи мають виконати у 2014 році.

Вартість угоди складає 12,41 млн гривень.

Реклама:

"Планується демонтаж замощення пішохідної зони, укладання тротуарної і гранітної плитки, влаштування водовідних лотків, ремонтно-реставраційні роботи та влаштування підпірних стін пішохідної зони, висадка газону, дерев і кущів, облаштування підземного переходу, розміщення урн і лавочок, освітлення території та ін", - йдеться у повідомленні.

"Холдингова компанія "Київміськбуд" належить Київській міські раді.

Єдиним конкурентом на торгах з різницею пропозицій 3% було ПП "Метрополія" киянина Олександра Степури, до вересня 2012 року фірмою володів івано-франківець Микола Сабат.

Нагадаємо, що Департамент містобудування та архітектури Київської міськдержадміністрації у листопаді 2013 року замовив розробку концепції збереження та реабілітації історичного середовища "Київ Самобутній" вартістю 0,44 млн гривень.

Програма "Київ Самобутній" передбачає створення пішохідного простору на Подолі: від Контрактової площі по вул. П. Сагайдачного до Поштової площі, а також пішохідні зв’язки між Поштовою площею, колоною Магдебурзького права та алеями Дніпровських схилів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!