"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Каськів заплатить мільйон за проект осніження Карпат до Олімпіади-2022

Понеділок, 20 січня 2014, 09:22

ДП "Олімпійська надія - 2022" уклало угоду з ""Ндіпроектреконструкція" на розробку техніко-економічного обґрунтування створення спортивно-туристичної інфраструктури в Карпатах для проведення зимових Олімпійських ігор.

Про це пишуть "Наші гроші" із посиланням на "Вісник державних закупівель".

Вартість угоди становить 1,31 млн гривень.

Йдеться про роботи для курорту "Боржава", в частині системи штучного осніження та водопостачання. Розробку мають завершити до 28 лютого 2014 року, пише видання.

Реклама:

У зв’язку з неможливістю дотримання строків процедури відкритих торгів (2,5 місяців) замовник застосував закупівлю в одного учасника.

До 1 березня 2014 року треба розробити ескізний проект водопостачання та системи осніження, що необхідний для підготовки та подачі заявочного файлу до Міжнародного Олімпійського Комітету на здобуття права на проведення в Україні у 2022 році зимових Олімпійських та Паралімпійських ігор. Кінцева дата подання заявки до МОК - 14 березня 2014 року.

Тут передбачено будівництво п’яти озер загальним об’ємом 717 тис. куб. метрів для потреб осніження гірськолижних трас, придбання та облаштування снігостворювального комплексу та снігоущільнувальної техніки, будівництво об’єктів водозабезпечення для потреб осніження.

Нагадаємо, Державне агентство з інвестицій та управління національними проектами Владислава Каськіва планує звести гірськолижний курорт для Олімпіади-2022 на Боржавському хребті на землях, що належать фірмі "Боржава резорт". Цю фірму заснував двоюрідний брат Каськіва – Олександр Матковський.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!