Держлікслужба заплатила 13 мільйонів за комп’ютерні програми

Неділя, 19 січня 2014, 10:05

Держлікслужба уклала угоди на придбання прикладного програмного забезпечення на фізичних носіях для забезпечення функціонування автоматизованих інформаційних систем на суму 12,98 мільйона гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" із посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, комп’ютерні програми мали придбати за рахунок держбюджету. Поставка передбачена протягом 30 днів з моменту підписання договору.

Нормальне функціонування систем не має потребувати якогось періодичного спеціального обслуговування та втручання фахівців.

Реклама:

ТОВ "Айкюжн" заплатять 4,03 млн гривень за прикладне програмне забезпечення на фізичних носіях з записом програмно-технічного комплексу "державна інформаційно – аналітична система контролю якості лікарських засобів та медичної продукції".

"Айкюжн" зареєстрована на киян Олександра Лобача, Олександра Смірнова, кіпрську компанію "Сорочан Холдінгз Лімітед" і компанію "Ланкастер Лімітед" з Маршаллових островів.

Дочірнє підприємство "КМ Техно" отримає 7,95 млн гривень за програмне забезпечення на фізичних носіях для інтеграції автоматизованих систем Держлікслужби України.

ДП "КМ Техно" зареєстроване на ТОВ "КМ Техно", що засновано колишнім директором "Квазар-Мікро" Віктором Примаком і ДП "КМС Україна". Власником останньої є кіпрська фірма "КМ Кор Лімітед".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!