"Украерорух" віддав новачку 95 мільйонів на ремонт у Борисполі

Субота, 18 січня 2014, 16:02

Регіональний структурний підрозділ Київський районний центр "Київцентраеро" Украероруху 25 грудня за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ "Будівельно-монтажний комплекс "Енергомонтажвентиляція" на виконання капітального ремонту вартістю 95,19 мільйона гривень.

Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель", передають "Наші гроші".

Як зазначається, ремонтуватимуть майданчик №1 у Борисполі. Окрім цього заплановане технічне переоснащення службової й технічної будівель.

Зокрема в переліку робіт - заміна трансформаторних підстанцій; заміна побутових мереж; заміна оздоблення коридорів, приміщень, сходових кліток й утеплення фасадів. Усі роботи мають завершити до кінця поточного року.

Реклама:

Фірма заснована менше року тому - 21 березня 2013 року, зареєстрована в Києві по вулиці Івана Франка, будинок 5-Б, і має статутний капітал 500 тисяч гривень. Засновниками компанії є Вадим Корбут (60%), Костянтин Вадимович Корбут (20%) та Ігор Мельников (20%). Раніше фірма тендерів не вигравала.

Разом з тим, на цій же адресі і з тим же контактним телефоном приписані фірми з аналогічною назвою: ТОВ "Сервісний центр "ЕМВ", яке належить ПАТ "ЕМВ", а також ТОВ "Холдингова компанія "ЕМВ", також створена минулого року, за день до переможця тендеру.

Власниками холдингової компанії є Михайло Іщенко (50%), Андрій та Сергій Іщенко (по 25%). Акціонерне товариство ж належить навпіл Вадиму Корбуту й Михайлу Іщенку. Сервісний центр раніше виграв тендерів на 0,42 млн гривень, акціонерне товариство - на 22,85 млн гривень.

Єдиним конкурентом фірми "ЕВМ" на нинішньому тендері було ТОВ "СК ОСТ БУД" Юрія Педька і Сергія Білоуса зі статутним капіталом в 26 тисяч, яке програло з різницею в 2%.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!