Чистий прибуток Bank of New York Mellon за рік впав на 13,6%

Субота, 18 січня 2014, 13:15

Чистий прибуток Bank of New York Mellon Financial Corp., одного зі світових лідерів в секторі управління активами та обслуговування операцій з цінними паперами, знизився за підсумками 2013 року на 13,6% порівняно з 2012 роком - до 2,11 мільярда доларів.

Про це йдеться в звіті корпорації, передає "Прайм".

Як наголошується, чистий прибуток в перерахунку на одну звичайну акцію за рік становив 1,74 долара проти 2,03 долара в 2012 році. Виручка BNY Mellon за минулий рік збільшилася на 2,9% - до 14,98 мільярда доларів.

За четвертий квартал чистий прибуток банку становив 539 мільйона доларів, що на 15% менше показника за жовтень-грудень 2012 року. Прибуток в перерахунку на одну звичайну акцію знизився до 0,44 долара з 0,53 долара роком раніше. Аналітики очікували, що він становитиме 0,54 долара на акцію.

Реклама:

Виручка кредитної організації за минулий квартал становила 3,59 мільярда доларів проти 3,62 мільярда за аналогічний період 2012 року.

"Ми як і раніше зосереджені на контролі над витратами. BNY Mellon досяг цілей за програмою оптимізації операційної діяльності, на рік випередивши графік, підготувавши базу для триваючого процесу трансформації, яка, як очікується, створить фінансові переваги на кілька років", - відзначає гендиректор банку Джеральд Хассел.

Bank of New York Mellon Financial Corp. була утворена в результаті злиття найстарішого американського банку Bank of New York і Mellon Financial Corporation 1 липня 2007 року.

Корпорація, штаб-квартира якої розташована в Нью-Йорку, працює у сферах управління активами, брокерської діяльності та консалтингу. Клієнтами BNY Mellon є багато російських компаній, що мають програми депозитарних розписок.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!