Рада збільшила фінансування "діяльності" Януковича

П'ятниця, 17 січня 2014, 11:53

Верховна рада збільшила бюджетне фінансування на "обслуговування та організаційне і матеріально-технічне забезпечення діяльності президента" до 314 мільйонів.

Про це йдеться у висновках парламентського комітету з питань бюджету, які в повному обсязі були враховані депутатами при прийнятті держбюджету.

Згідно із висновками, було збільшено видатки на "обслуговування та організаційне і матеріально-технічне забезпечення діяльності президента" - на 32 млн гривень. Таким чином, ця стаття видатків зросла до 314 млн гривень. Минулого року на відповідні потреби президента було витрачено 302 млн гривень.

Крім того, зросли видатки у проголосованому бюджеті і на забезпечення перевезень вищих посадових осіб авіаційним транспортом - на 20 млн гривень. Загальна сума витрат у 2014 році за цією статтею - 208 млн гривень. У 2013 році - 188 млн гривень.

Реклама:

Не поскупилися депутати і на охорону держорганів та посадових осіб. Ця стаття після виходу документу з комітету подорожчала також на 20 млн гривень. Загальна сума на поточний рік становить 357,5 млн гривень. Минулого року - 315,2 млн гривень.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!