Голову правління "Уманьгаз" застрелили у кабінеті

П'ятниця, 17 січня 2014, 11:04

Сьогодні вранці голову правління ПАТ "Уманьгаз" Володимира Мельника застрелили у своєму кабінеті.

Про це повідомляє кореспондент УНН.

"Наразі невідомо як все сталося. Зі слів очевидців, невідомий забіг у кабінет і застрелив Володимира Мельника. Окрім того, поранено бухгалтера компанії", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 12 березня 2013 року три фізичні особи сконцентрували майже 65% акцій підприємства з газопостачання та газифікації ПАТ "Уманьгаз".

Реклама:

Як відомо, навколо продажу держпакету "Уманьгазу" вівся судовий розгляд, прес-служба підприємства попереджала про можливе "рейдерське захоплення", пише видання.

За даними Фонду держмайна, за підсумками торгів 5 грудня на фондовій біржі "Іннекс" 15,3% акцій "Уманьгазу" придбало ТОВ "Грін Сервіс Компані" (Київ).

Як відомо, госпсуд Києва рішенням від 7 грудня заборонив ФДМ підписувати договір купівлі-продажу за підсумками аукціону і заарештував пакет акцій "Уманьгазу". Таке рішення прийнято як забезпечувальний захід за позовом ПрАТ "Газтек" олігарха Дмитра Фірташа до ФДМ і біржі "Іннекс".

У той же час, за словами голови ФДМ Олександра Рябченка, відомство передало покупцеві пакет "Уманьгазу" ще до винесення заборони госпсудом Києва.

В кінці 2012 року будівельна компанія "Стандарт С"сконцентрувала 21,18% акцій "Уманьгазу". У свою чергу Юлія Мельник, донька депутата Черкаської обласної ради від Партії регіонів Володимира Мельника, продала 13,48% акцій компанії.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: