"Чорноморнафтогаз" замовив палива на 28 мільйонів

П'ятниця, 17 січня 2014, 09:55

ПАТ "Чорноморнафтогаз" за результатами тендеру уклало низку угод з ТОВ "Атан-Крим" на  постачання палива на загальну суму 28,08 млн грн.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, замовлено бензин А-95і А-80, а також дизельне паливо, які фірма упродовж року постачатиме на умовах DDP на бази "Чорноморнафтогазу". Законтрактовані ціни перевищують ринкові на 15-17%.

Засновниками ТОВ "Атан-Крим" є Іванна Тихомирова, Аліса Редька і Людмила Соф’їна. Замдиректора компанії Олексій Тихомиров є депутатом Верховної ради Криму від Компартії.

Реклама:

Нагадаємо, у жовтні минулого року стало відомо, що Сімферопольське управління ГУ МВС почало досудове розслідування справи про закупівлю "Чорноморнафтогазом" у компанії "Атан-Крим" палива по високим цінам на суму 54,58 млн гриевнь.

Справу порушено за ознаками складу ч. 1 ст. 364 КК України - зловживання владою або службовим становищем посадовими особами ПАТ "Чорноморнафтогаз".

Згідно з даними "Вісника державних закупівель" упродовж останніх п’яти років усі тендери "Чорноморнафтогазу" на постачання бензину вигравав ""Атан-Крим". За цей час із фірмою підписали угод на 1,20 млрд грнивень

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!