Кабмін поповнить статутний капітал Держзембанку на 200 мільйонів

Четвер, 16 січня 2014, 17:42

Кабінет міністрів в 2014 році випустить облігації внутрішньої держпозики на суму 200 мільйонів гривень для поповнення статутного капіталу "Державного земельного банку".

Про це повідомляється у висновку бюджетного комітету Верховної ради від 16 січня, положення якого лягли в основу держбюджету на 2014 рік, передає УНІАН.

"Надати право Кабінету міністрів на здійснення випуску облігацій внутрішньої державної позики в межах обсягів, встановлених додатком №2 до цього Закону, у розмірі 200 млн гривень з подальшим придбанням у державну власність в обмін на ці облігації акцій додаткової емісії ПАТ "Державний земельний банк", - йдеться у висновку.

Як повідомлялося, Верховна рада на засіданні 16 січня прийняла без обговорення закон про держбюджет на 2014 рік з урахуванням пропозицій бюджетного комітету, згідно з висновком комітету від 16 січня.

Реклама:

Також у поточному році Кабмін має намір поповнити статутний капітал "Українського банку реконструкції та розвитку" на 5 млрд гривень і компанії "Нафтогаз України" на 14,866 млрд гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: