"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

HP повертається на ринок смартфонів

Середа, 15 січня 2014, 18:53

Компанія HP повертається на ринок смартфонів з двома моделями фаблетів HP VoiceTab Slate6 і Slate7 на операційній системі Android, орієнтованих на споживачів в країнах, що розвиваються.

Про це йдеться в повідомленні компанії, передають "РИА Новости".

Згідно з повідомленням, пристрої отримали великі 6- і 7-дюймові екрани з роздільною здатністю, відповідно, 1280х720 і 1280х800 пікселів, фронтальні динаміки, 16 Гбайт вбудованої пам'яті, дві фотокамери з роздільною здатністю 5 і 2 мегапікселі, а також чотириядерні процесори, виробник яких поки не називається.

Також наголошується, що обидві моделі працюють під управлінням операційної системи Android 4.2, підтримують 3G і мають два слоти для SIM-карт.

Реклама:

Сама компанія розглядає Slate6 і Slate7 як планшети з можливістю голосових викликів, які надають користувачам мультимедійні можливості та доступ до мереж стільникового зв'язку.

"Споживачі зараз прагнуть отримати пристрій, що об'єднує функціональність телефону і планшета. Ця нова категорія означає для HP можливість зростання", - сказав віце-президент HP Рон Коулін.

Першою країною, в якій з'являться пристрої HP, стане Індія - фаблети вийдуть на ринок у лютому. Про доступність моделей в інших країнах поки інформації немає, пише видання.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!