"Украерорух" придбав товарів на 230 мільйонів

Середа, 15 січня 2014, 12:26

Державне підприємство "Украерорух" обслуговування за результатами тендерів уклало низку угод на придбання товарів та виконання робіт на загальну суму 231,24 млн гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, з цієї суми 9,28 млн гривень отримає ТОВ "Техвестсервіс" за 3 комплекти телекомунікаційного обладнання для організації каналів електрозв’язку.

До 2011 року до складу засновників компанії "Техвестсервіс" входив Кирило Поліщук - колишній директор ДП "Украерорух" і заступник Державної авіаційної адміністрації, в середині 2000-х був нардепом з фракції Партії регіонів. Потім фірму перереєстрували на Сергія Медину і Тараса Хижняка. При цьому Медина з Поліщуком є співзасновниками приватного підприємства "Коростенське мисливське господарство "Полісся".

Реклама:

З моменту заснування "Вісника держзакупівель" у 2008 році "Техвестсервіс" виграв підряди "Украероруху", аеропорту "Бориспіль" та ДП "Антонов" на 582,35 млн гривень.

Ще 189,34 млн гривень "Украероруху" заплатить ТОВ "Сегмент ЛТД" за розробку проектно-кошторисної документації та будівельно-монтажні й пусконалагоджувальні роботи на чотирьох об’єктах у Києві.

Фірма "Сегмент ЛТД" була заснована у вересні 2011 р. і має 1 тис гривень статутного капіталу.

Решту 32,61 млн гривень отримає італійська фірма "Speciali Impianti Telescriven"

                                                                                                                      

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!