"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

S&P підвищило прогноз по рейтингах агрохолдингу "Креатив"

Вівторок, 14 січня 2014, 16:02

Агентство Standard & Poor's Ratings Services підвищило прогноз по кредитних рейтингах в іноземній і національній валютах агрохолдингу "Креатив" до "стабільного" ​​з "негативного".

Про це йдеться на офіційному сайті агентства, передає УНІАН.

Згідно з повідомленням агентства, рейтинг холдингу залишений на рівні "В-".

Як повідомлялося, в листопаді 2013 року S&P підтвердило довгостроковий рейтинг групи "Креатив" на рівні "В-", проте переглянуло прогноз до "негативного" ​​зі "стабільного" у зв'язку з пониженням суверенних рейтингів України.

Реклама:

Агропромислова група "Креатив" є одним з лідерів українського ринку жирів і маргаринів з часткою більше 30%. Група володіє трьома заводами з переробки насіння соняшнику із загальним річним обсягом близько 1,1 млн тонн.

Також "Креатив" володіє чотирма заводами з виробництва модифікованих жирів і маргаринів із загальним річним обсягом виробництва понад 200 тисяч тонн готової продукції. Компанія випускає олієжирову продукцію під ТМ "Сонола", "Делікон" і "Дивне".

За 9 місяців 2013 року "Креатив" отримав 363,9 млн гривень чистого прибутку, що в 2 рази більше, ніж у січні-вересні 2012 року. Виручка компанії за звітний період зросла в 2,2 рази - до 8,805 млн гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!