Покупець "Волиньобленерго" перерахував державі 462 мільйона

Понеділок, 13 січня 2014, 16:01

Фонд державного майна України та переможець конкурсу з продажу  75% акцій ПАТ "Волиньобленерго" - ТОВ "Укрістгаз" - підписали акт приймання-передачі пакета акцій товариства.

Про це повідомили в прес-службі Фонду державного майна України.

"Такий акт підписується з метою передачі акцій інвесторові після повної сплати ним вартості пакета, яка склалася на конкурсі. Кошти від приватизації ПАТ "Волиньобленерго" в повному обсязі надійшли до Державного бюджету України - всього 462 мільйонів гривень", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, Фонд державного майна успішно продав 75% акцій ПАТ "Волиньобленерго" 24 грудня 2013 року.

Реклама:

Ціна продажу пакета акцій цього товариства під час торгів виросла на 6 млн гривень. При початковій ціні 456 млн гривень ціна продажу становила 462 млн гривень.

Участь у конкурсі також брало ТОВ "С. Енерджі-Житомир".

Конкурс з відкритістю пропонування ціни за принципом аукціону з продажу 75% акцій ПАТ "Волиньобленерго" ФДМУ оголосив 27 листопада 2013 року.

За умовами конкурсу, на інвестора покладаються, зокрема, зобов’язання погашення заборгованості за закуплену електроенергію відповідно до договорів з ДП "Енергоринок", спрямування інвестицій на виконання інвестиційних програм, які щороку схвалюються НКРЕ, недопущення утворення заборгованості із заробітної плати та поетапне її підвищення.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: