Нацфінпослуг виявила фінансову піраміду Businesstheman

Понеділок, 13 січня 2014, 11:09

Національна комісія з регулювання ринків фінансових послуг виявила фінансову пірамідальну схему Businesstheman.

Про це йдеться в повідомленні комісії, пишуть "Українські новини".

У грудні 2013 Нацфінпослуг було виявлено масові випадки отримання громадянами електронних листів з пропозиціями приєднатися до бізнес-програми Businesstheman.

За умовами програми початковий внесок для вступу до "першої частини" програми складає 25 гривень (сума сплачується "куратору" - особі, яка подала лист і вже є учасником програми).

Реклама:

Після сплати вступної суми учасник програми повинен особисто знаходити "клієнтів" шляхом відправлення електронних листів з пропозиціями приєднатися до програми, а на отримані від "клієнтів" кошти, учасник купує "другу частину" програми за 50 гривень і продовжує шукати "клієнтів".

Одночасно "клієнти" вказують учасника програми відповідним  куратором", у якого будуть купувати такі "частини програми" нові "клієнти".

Програмою Businesstheman передбачено "десять частин", ціна покупки кожної наступної "частини програми" більше попередньої вдвічі, при цьому участь у програмі, згідно з анонсованими умовами, в цілому повинно принести її учаснику близько 750 млн гривень прибутку.

Нацфінпослуг попереджає, що програма Businesstheman має всі ознаки пірамідальної схеми і є незаконною відповідно до чинного законодавства.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: