"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Microsoft планує вихід Windows 9 на 2015 рік

Понеділок, 13 січня 2014, 10:27

На даний момент Microsoft зайнята роботою над великим доповненням до Windows 8.1.

Однак у корпорації вже почалися роботи і над створенням принципово нової версії операційної системи - Windows 9, пише ukrainianiphone.com.

При цьому стверджується, що Microsoft планує її випуск навесні 2015 року.

Раніше передбачалося, що на цей рік було заплановано лише серйозне оновлення для Windows 8.1.

Реклама:

Поки залишається лише здогадуватися, які саме ідеї будуть задіяні при створенні нової системи.

Так, якщо раніше всі однозначно стверджували, що компанія піде шляхом подальшого розвитку плиткового інтерфейсу, то тепер підчас лунають сумніви в цьому. Аж надто багато негативних відгуків викликав зовнішній вигляд Windows 8, а зокрема відсутність у цієї системи легендарної кнопки "Пуск".

І ніхто вже не сумнівається, що незалежно від обраного напрямку, кнопка ця в будь-якому випадку буде присутній в Windows 9.

Повідомляється, що Microsoft планує провести роботу в три етапи, і що нова система отримає кодове ім'я "Threshold" (раніше передбачалося, що це кодове ім'я оновлення для Windows 8.1).

Слід очікувати, що більше подробиць щодо розроблюваної новітньої системи буде названо під час конференції Microsoft Build Developer Conference, яка розпочнеться 2-го квітня 2014 року.

У кожному разі, Microsoft врахує всі уроки, отримані при запуску Windows 8. Схоже, що система ця увійде в історію, як "друга Vista".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: