Держзембанк заплатив 50 тисяч євро за поради голландців

Субота, 11 січня 2014, 11:35

ПАТ "Державний земельний банк" уклав угоду з урядовою службою управління земельними та водними ресурсами Нідерландів на дорадчо-інформаційні послуги вартістю 50 тисяч євро.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, послуги організації розвитку Держзембанку та впровадженню ефективного механізму передачі земель державної власності сільськогосподарського призначення в статутний капітал земельного банку мали надаватись голландцями у 2013 році.

Торги проведено за неконкурентною процедурою закупівлі "в одного учасника", оскільки дорадчі послуги мали бути сумісними з попереднім досвідом дворічного проекту "Технічна допомога в процесі розробки програмних документів з розвитку земельних ресурсів в Україні" (CАTAPULD), в рамках якого досліджувався досвід країн Європи.

Реклама:

"Єдиний Міжурядовий проект у згаданій сфері є Україно – Нідерландський проект "CАTAPULD", який офіційно зареєстрований в установленому порядку як проект "Технічна допомога в процесі розробки програмних документів з розвитку земельних ресурсів в Україні" та основним виконавцем якого був Партнер з голландської сторони – Урядова служба управління земельними та водними ресурсами", – йдеться в обґрунтуванні закупівлі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!