Нацкомпослуг затвердила нову процедуру встановлення тарифів на воду

П'ятниця, 10 січня 2014, 14:34

Нацкомпослуг визначила єдиний механізм встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення, удосконалила форми подачі ліцензіатами розрахункових матеріалів.

Про це йдеться в повідомленні Нацкомпослуг, передає "Інтерфакс-Україна".

Як повідомляється, постанова №253 від 29 листопада 2013 "Про затвердження процедури встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення" набирає чинності з 10 січня 2014 року.

Згідно з повідомленням Нацкомпослуг, раніше при встановленні тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення комісія застосовувала постанову №245 Національної комісії регулювання електроенергетики від 17 лютого 2011 року "Про затвердження процедури встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення. Однак даний нормативно-правовий акт не містить вичерпного переліку документів, які подаються ліцензіатами для встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення, і не забезпечує чіткого механізму їх подачі та розгляду.

Реклама:

Нова процедура встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення сприяє встановленню послідовного та чіткого механізму подачі, розгляду розрахункових матеріалів, встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення; захист прав та інтересів споживачів; координації роботи та підвищенню відповідальності ліцензіата при здійсненні розрахунків тарифів.

Нова процедура поширюється на всіх ліцензіатів комісії, які отримали в установленому порядку ліцензії на здійснення господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: