"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Регіонал" за 4 мільйони відремонтує басейн колегіуму. Виправлено

Середа, 1 січня 2014, 12:57

Відділ освіти Косівської райдержадміністрації Івано-Франківської області за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ "Вігос" на реконструкцію плавального басейну в Рожнівському навчально-виховному комплексі "Гуцульщина" ім.Ф. Погребенника НУ "Києво-Могилянська академія".

Про це пишуть "Наші гроші" із посиланням на "Вісник державих закупівель".

Вартість угоди становить 3,9 мільйона гривень.

Роботи заплановані на 2013-2015 роках коштом місцевих бюджетів.

Реклама:

Передбачена гідроізоляція фундаментів, ремонтні роботи у підвальному приміщенні, опорядження чаші і приміщення басейну, облаштування коридорів, душових і туалетів, монтаж системи фільтрації і знезараження води, встановлення системи сонячних колекторів, влаштування побутових мереж та ін.

Власником фірми "Вігос" є Петро Горчак, який у 2010 році балотувався до Івано-Франківської міської ради від Партії регіонів.

Єдиним конкурентом, допущеним до торгів було ТОВ "Будзахід" Ігоря Винника з різницею пропозицій 5%.

Через невідповідність документації конкурсних торгів була відхилена дешевша на 4% пропозиція ПП фірма "Теплодар" Ігоря Яремчука.

За словами президента "Києво-Могилянської академії" Сергія Квіта, мова йде про реконструкцію басейну, що належить колегіуму,який пов'язаний формальними відносинами з Академією.

"Вони не є нашими підрозділами, але вони відносяться до мережі наших колегіумів. Ми маємо з ними формальні стосунки. Вони не є "Могилянкою". Ми не маємо спільного майна з колегіумами. Це зовсім інша юридична особа. І, на жаль, басейну у нас немає", - заявив він "ЕП".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!