"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Клерки Кернеса знову купили планшети iPad по 900 доларів

Понеділок, 9 грудня 2013, 09:49

Харківська міськрада за результатами тендеру уклала угоди з ПрАТ "Інформаційні комп’ютерні системи" на придбання комп’ютерної техніки на суму 1 мільйон гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" із посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, на весь товар гарантія повинна складати не менше одного року, а на комп’ютери не менше трьох років. Підрядник має встановити техніку і дати консультації щодо роботи з нею.

"Зокрема закуплено 25 планшетних комп’ютерів Apple A1430 new iPad по 7 196 гривень за одиницю. Ці планшети було презентовано у 2012 році. Цим поколінням планшета Apple зробило спробу створити пристрій, який би замінив персональний комп’ютер, включивши редагування фото і відео, а також графіку, більш відповідну для ПК", - пише видання.

Реклама:

Нагадаємо, що в жовтні минулого року Харківська міська рада вже купувала 105 планшетів по 7 142 гривень за одиницю.  Тоді ціна на такі планшети в інтернет-магазинах становила від 3,8 тис гривень до 4,5 тис гривень, що з врахуванням 20% ПДВ давало максимальну ціну 5,5 тис грн. У кінці жовтня 2012 року міськрада придбала ще 25 планшетів.

З урахуванням останньої закупівлі Харківська міська рада купила коштом місцевого бюджету 155 планшетних комп’ютерів, тоді як її депутатський корпус налічує 100 осіб.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!