"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Сину Януковича віддали півгектара поряд з "Чайним будиночком" батька

Неділя, 8 грудня 2013, 13:39

3 грудня 2013 року Массандрівська сільська рада дала дозвіл Олександру Януковичу на розробку проекту землевпорядкування для відведення в оренду ділянки площею 0,3929 га.

Про це пише Валентина Самар у "Дзеркало тижня. Україна".

Як зазначає автор статті, цим самим рішенням Массандрівська сільська рада дала дозвіл на розробку проекту землевпорядкування ТОВ "Пансіонат сімейного типу", на яке, нагадаємо, оформлено так званий "Чайний будиночок" президента Віктора Януковича і оренду землі.

"Ділянка орієнтовною площею 0,30 га передається для будівництва та експлуатації протизсувних споруд за адресою: смт. Відрадне, вул. Дніпровська, у районі будинку №5а (в оренду)", - йдеться к матеріалі.

Реклама:

Департамент зв’язків із громадськістю "МАКО Холдинг" підтвердив, що "Олександр Янукович справді придбав нерухомість площею 147,1 м² для особистого використання в смт. Відрадне та одержав дозвіл на розробку проекту землевпорядкування для відведення в оренду ділянки площею 0,3929 га".

Разом з тим у "МАКО" наголосили, що компанії "Пансіонат сімейного типу" та "Дельфін" "не належать Олександру Януковичу та Групі "МАКО" і не пов’язані з ними відносинами контролю. Окремо хочемо підкреслити, що нерухомість була придбана не в даних компаній".

Як зазначається у матеріалі, вулиця Янтарна, яку нещодавно ремонтували за виділені з бюджету 2,8 мільйона гривень, спускаючись до моря, проходить унизу колишньої території винзаводу "Магарач" і впирається в шлагбаум пропускного пункту дачі Януковича.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!