Apple вимагає від Samsung ще 22 мільйони доларів

Субота, 7 грудня 2013, 15:11

Apple хоче отримати від Samsung Electronics 22 мільйони доларів як відшкодування юридичних витрат, які виробник iPhone і iPad поніс, борючись за мобільні патенти в судах різних країн.

Про це пише "CyberSecurity".

За інформацією видання, подібна сума фігурує в документах Apple, причому Apple вимагала її ще тоді, коли суд Каліфорнії присудив виробнику iPhone відшкодування в 930 млн доларів за порушення патентів з боку Samsung.

В Apple говорять, що просять окружний суд міста Сан-Хосе в Каліфорнії зобов'язати Samsung відшкодувати 22 млн доларів, хоча сама компанія заявляє, що її витрати на адвокатів, оплату роботи суду та інші юридичні витрати становили 60 млн доларів. Втім, поки суд згоден на відшкодування тільки 15,7 млн доларів.

Реклама:

Також наголошується, що Apple хоче отримати 6,2 млн доларів як відшкодування за "інші витрати" її адвокатів, пов'язаних з процесом. Процес щодо з'ясування розміру компенсації очікується 30 січня.

Незалежні фахівці говорять, що юристи як Samsung, так і Apple заробили мільйони доларів в якості гонорарів в рамках процесу між двома компаніями.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!