Глава МЗС: міжнародна допомога поки не потрібна

П'ятниця, 6 грудня 2013, 19:01

На сьогоднішній день немає необхідності залучати представників міжнародних організацій для допомоги у вирішенні ситуації в Україні ситуації.

Про це заявив міністр закордонних справ Леонід Кожара на підсумковій прес-конференції Ради міністрів ОБСЄ в п'ятницю в Києві, відповідаючи на питання, чи потрібна Українській владі посередницька допомога місії ОБСЄ.

"Я вважаю, що на сьогоднішній день ще не вичерпані можливості для діалогу. Якщо такі можливості будуть вичерпані, то, можливо, Україна скористається якимись пропозиціями", - сказав він.

У той же час він відзначив, що на сьогоднішній день звучить багато пропозицій на підтримку того, щоб ситуація в Україні вщухла і всі сторони прийшли до взаєморозуміння.

Реклама:

"Давайте спочатку почнемо діалог, а потім будемо думати про інші формати", - додав він.

Раніше представники Євросоюзу пропонували владі та опозиції України свою допомогу в пошуку розв'язання політичного конфлікту в країні.

У п'ятницю прес-служба Ради Європи повідомила, що українська влада і опозиція погодилися на план генсека Ради Європи з розслідування силового розгону Евромайдану в Києві.

Інтерфакс-Україна

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: