"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

ДПЗКУ інвестує 200 мільйонів доларів у модернізацію елеваторів

Середа, 4 грудня 2013, 19:20

"Державна продовольчо-зернова корпорація" в рамках кредитної угоди з Китаєм в 2014-2015 роках інвестує в модернізацію елеваторів 200 мільйонів доларів.

Про це повідомив директор виробничо-технічного департаменту корпорації Олександр Гапон, який перебуває зараз у Китаї.

"На вітчизняних елеваторах протягом 2014-2015 років буде встановлено обладнання найкращих світових виробників аграрної техніки. Згідно генерального договору про співпрацю та кредитної угоди  з КНР ми плануємо інвестувати в елеваторне господарство 200 млн доларів", - повідомив він.

Гапон також відзначив: "Детально вивчивши виробництво аграрної техніки в КНР, ми побачили, що світові концерни саме сюди переносять своє високотехнологічне виробництво, а відтак сільськогосподарською технікою цих брендів користуються аграрії європейських країн".

Реклама:

За словами директора виробничо-технічного департаменту ПАТ "ДПЗКУ" перемовини із потенційними китайськими партнерами наразі проходять успішно. 

"Тож після укладання контрактів на поставку обладнання, корпорація  отримає можливість  реалізувати  потужний інвестпроект із модернізації та розвитку державних елеваторів", - сказав Гапон.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: