Азаров виділив 255 мільйонів на зарплату столичним бюджетникам

Понеділок, 30 грудня 2013, 13:00

Кабмін додатково виділив бюджету Києва 254,7 мільйона гривень на заробітну плату працівників бюджетної сфери.

Про це йдеться в розпорядженні №1029, передають "Українські новини".

Дана сума виділена за рахунок коштів, які були призначені Міністерству фінансів у державному бюджеті на 2013 рік за програмою "Обслуговування державного боргу і заходи щодо поступової компенсації громадянам втрат від знецінення грошових заощаджень".

Документ передбачає, що Київська міська державна адміністрація повинна вжити заходів щодо недопущення виникнення заборгованості з оплати праці працівників бюджетних установ.

Реклама:

Як повідомляло агентство, раніше перший заступник голови Київадміністрації Анатолій Голубченко висловлював надію на виплату заробітної плати працівникам бюджетної сфери до Нового року.

Секретар Київради Галина Герега заявила про неможливість прийняття рішення про виплату заробітної плати бюджетникам через зрив засідання Київради депутатами Ради від опозиції.

За її словами, головною метою засідання було внесення змін до міського бюджету і програму економічного і соціального розвитку з метою виплати виконавчим органом влади заробітної плати працівникам бюджетної сфери за листопад і грудень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: