Табачник замовив підручників для сліпих дітей на 3,5 мільйона

Вівторок, 3 грудня 2013, 10:07

ДНУ "Інститут інноваційних технологій і змісту освіти" Міносвіти уклала угоди з державним спеціалізованим підприємством "Освіта" на видання шкільних підручників загальною вартістю 3,48 мільйона гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, йдеться про підручники для сліпих дітей, які видаються рельєфно-крапковим шрифтом (шрифт Брайля).

Всього замовили 2009 примірників 11 книжок: букварі, підручники з математики, природознавства, основ здоров’я, української та англійської мов, літератури й історії. Більшість підручників призначена для 1-2 класів, пише видання.

Реклама:

Ціна підручників коливається від 1,401 тис гривень до 2 тис гривень. Найдорожче обійшлися математика для першого й другого класу і природознавство для першокласників.

Отримати ці підручники міністерство повинне до 16 грудня 2013 року.

"Тендер проведено за закупівлею в одного учасника. В обґрунтуванні сказано, що ДСВ "Освіта" - це єдине видавництво, яке адаптувало підручники для спеціальних загальноосвітніх навчальних закладів для сліпих дітей та отримало відповідний гриф МОН України",- йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, в липні 2013 року на придбання підручників і методичних посібників для навчальних закладів, де навчаються діти з вадами зору, було виділено близько 10 млн гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!