Facebook націлився на індійську Little Eye Labs

Вівторок, 3 грудня 2013, 09:01

Facebook близька до початку свого першого поглинання в Індії.

Місцеві видання повідомляють, що найбільша соціальна мережа зацікавилася компанією Little Eye Labs з Бангалора, яка розробила сервіс crash - тестування додатків, пишуть "Весті.Економіка".

Business Standard повідомляє, що Facebook веде переговори щодо купівлі стартапу, який був створений на базі першої акселераторської програми GSF India торік.

Завершення операції очікується протягом декількох тижнів, вартість операції не повідомляється.

Реклама:

Little Eye Labs заснована колишніми співробітниками IBM і Apple і являє собою сервіс тестування програмних продуктів, на зразок компанії Crashlytics, яку купив Twitter раніше цього року, але явно спрямований на оцінку продуктивності мобільних додатків до їх масового запуску.

Мобільні технології є принциповими для розвитку бізнесу Facebook: після того як соцмережа почала оголошувати про зростання показників мобільної реклами, вартість її акцій стала зростати.

У жовтні Facebook також придбала ізраїльську компанію Onavo, що займається аналізом мобільних додатків. Будучи володарем безлічі додатків, доступних на iOS і Android, у Faсebook достатньо приводів для інтересу до Little Eye.

Будь-який результат операції стане не тільки першою покупкою Facebook в Індії, але і проривом для всього індійського технологічного співтовариства.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!