Ізраїльський стартап готує до випуску двосторонній Android-планшет

Неділя, 29 грудня 2013, 12:32

Ізраїльський стартап розпочав збір коштів на виробництво Android-планшетника з двома сенсорними поверхнями.

Про це пишуть "Вести.ру".

Згідно з повідомленням, у нового пристрою - Grippity - вони знаходяться спереду і ззаду, як у портативної ігрової консолі PlayStation Vita. До того ж, тачскрін зроблений наполовину прозорим, щоб користувачі могли задіяти для управління всі десять пальців і, бачачи їх, виконувати складні жести.

Також в Grippity включений ІК - передавач для дистанційного керування телевізором/DVD-плеєром і дві програмовані сенсорні області для великих пальців. Ці особливості роблять апарат багатофункціональним - вони можуть виступати в ролі планшетника, ПУ, клавіатурою або ігровим контролером.

Реклама:

Grippity оснащується 7-дюймовим РК- дисплеєм (800х480), процесором Cortex A8, 4 гігабайтами внутрішньої пам'яті (з підтримкою microSD -карт до 32 ГБ), модулями Wi -Fi і Bluetooth. Версія Android - 4.2. Прошивку обіцяють оновити до 4.4 (Jelly Bean), якщо вона стане доступною до моменту релізу планшетника.

Вартість Grippity за попереднім замовленням - від 159 (для перших п'ятисот чоловік ) до 235 доларів. Ентузіасти хочуть залучити від користувачів сайту Kickstarter як мінімум 199 тисяч доларів до 23 січня. Поки що їх проект підтримали 125 чоловік. Якщо фінансування пройде успішно, поставки Gippity почнуться в жовтні наступного року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: