LG представить гаджети, які можна носити, на початку 2014 року

П'ятниця, 27 грудня 2013, 14:35

На самому початку наступного року південнокорейська LG планує показати не тільки новий флагманський смартфон G3, а й два гаджети, що носяться.

Про це пишуть "Весті.Економіка".

Новинки отримають назви G Arch і G Health. Втім, на сьогоднішній день крім цього про нову продукцію LG поки нічого не відомо.

Деякі припускають, що в першому випадку мова йде про "розумні " годинники з вигнутим дисплеєм, що повторюють форму зап'ястя.

Реклама:

У другому ж суть, швидше за все, в "спортивному" комп'ютер із функцією моніторингу частоти серцевих скорочень. Відповідна інформація буде передаватися на смартфон LG G3, який буде пов'язаний з пристроями бездротовим інтерфейсом.

Зразки комп'ютерів LG покаже або на CES 2014, або на MWC 2014 в лютому.

Нагадаємо, що раніше повідомлялося про деякі технічні подробиці самої LG G3. А саме сімейство процесорів LG Odin, якими південнокорейська компанія оснастить свої флагманські новинки, отримає 64-розрядну архітектуру ARM Cortex- A50.

При цьому восьмиядерні модифікації отримають компоновку big.LITTLE, яка дозволяє використовувати групу економічних ядер в ті моменти, коли максимальна продуктивність не потрібно.

Апарат також буде оснащений 5,5 -дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 2560 х 1440 пікселів (WQHD) і 16-мегапіксельною камерою. Випуск новинки від LG запланований на другу половину наступного року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: