"Нафтогазвидобування" розмістить облігації на мільярд

Четвер, 26 грудня 2013, 11:19

Найбільша приватна газовидобувна компанія України ПрАТ "Нафтогазвидобування" має намір розмістити облігації серій "А" - "С" загальною номінальною вартістю 1 млрд гривень.

Про це повідомив емітент у системі розкриття інформації Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку, передає "Інтерфакс-Україна".

Згідно з повідомленням, відповідне рішення ухвалили акціонери компанії на загальних зборах 25 грудня 2013.

Залучені кошти емітент має намір направити на ремонт і обслуговування діючих свердловин (300 млн грн), а також на буріння і облаштування нових (700 млн гривень).

Реклама:

Цінні папери номіналом 1 тис грн випущені в бездокументарній формі в кількості: серії "А" і "В" - по 300 тис штук, серія "С" - 400 тис штук.

Їх розміщення заплановано на фондовій біржі "Перспектива" (Дніпропетровськ) протягом року, починаючи з 21 лютого 2014 року.

Андеррайтером випуску виступає ВТБ Банк (Київ).

Термін обігу всіх облігацій - до 17 лютого 2017 року.

Як повідомлялося, на початку грудня 2013 енергохолдинг ДТЕК Ріната Ахметова завершив операцію з придбання контрольного пакету акцій ПрАТ "Нафтогазвидобування".

Входження ДПЕКу в нафтогазовий бізнес продиктовано необхідністю забезпечити ресурсами власні генеруючі потужності і потреби підприємств групи "СКМ", що в цілому становить близько 6 млрд куб. м на рік.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: