"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Sony готує до показу новий гаджет

Четвер, 26 грудня 2013, 09:40

Японська Sony може представити публіці новий гаджет, який можна буде носити, в самий найближчий час.

Про це пишуть "Весті.Економіка".

Пристрій з індексом SWR10 в даний момент проходить сертифікацію у Федеральній комісії зв'язку США (FCC). Його можна буде носити на руці, про що свідчить словосполучення BT Wrist Notifier в супровідних документах.

Передбачається, що гаджет зможе підключатися до смартфону по протоколу Bluetooth і отримувати від нього різну інформацію, наприклад повідомлення про пропущені дзвінки, SMS-повідомленнях і так далі.

Реклама:

Серед інших можливих специфікацій новинки також називається модуль бездротового високочастотного зв'язку малого радіусу дії NFC і літій-іонний акумулятор, ємність якого поки невідома.

Нагадаємо, що минулого літа на виставці Mobile Asia Expo японський вендор анонсував "розумний" годинник SmartWatch 2, здатний обмінюватися даними з підключеним по бездротовому зв'язку Android-смартфоном.

Поки важко з точністю сказати, що за пристрій проходить зараз сертифікацію в FCC США. Можливо, мова йде про SmartWatch 3, однак експерти вважають, що з моменту релізу попереднього покоління підключаються до смартфону годин від Sony пройшло ще дуже мало часу.

Відзначимо також, що в числі функціоналу SmartWatch 2 присутнє керування телефонними дзвінками, камерою смартфона, відображення на годиннику маршруту проходження допомогою додатка Runtastic, робота з повідомленнями із соціальних мереж та листами.

Також годинник здатні працювати як пульт дистанційного керування для музичного програвача.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: