HP підготувала до випуску гігантські смартфони

Вівторок, 24 грудня 2013, 15:26

Hewlett-Packard знову спробує сили на висококонкурентному ринку смартфонів.

Про це пишуть "Вести.ру" з посиланням на джерела.

За повідомленням джерел, до кінця року компанія планує випустити два величезних смартфона з діагоналлю екрана 6 і 7 дюймів.

"Фаблети" будуть розраховані на ринки, що розвиваються - насамперед Індію, Китай і Філіппіни. Без операторського контракту вони коштуватимуть 200-250 доларів.

Реклама:

Новинки, швидше за все, будуть випущені на базі Android. У лютому 2013 року компанія задіяла цю "операційну систему" у ​​своєму 7-дюймовому планшетнику Slate.

Про намір HP повернутися на ринок смартфонів натякнула в липні директор компанії з Азіатсько-Тихоокеанському регіону Ям Су Інь.

Відповідаючи на запитання журналістів про те, чи буде розширена продуктова лінійка за рахунок смартфонів, вона сказала: "Відповідь - так, але я не можу називати точних термінів. HP повинна бути у грі".

У минулому компанія покладала великі надії на операційну систему webOS, яку вона купила у Palm у квітні 2010 року за 1,2 мільярда доларів.

Що вийшли на цій платформі пристрою, в тому числі смартфон Veer 4G і планшет TouchPad, зазнали краху, і HP довелося припинити випуск webOS-продуктів.

В результаті webOS була перетворена на проект з відкритим вихідним кодом, а пізніше - продана компанії LG.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!