"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Дочка" Bayer закрила угоду з придбання активів агрокомпанії "Деснагрейн"

Вівторок, 24 грудня 2013, 15:04

ТОВ "Байєр", дочірня компанія німецького концерну Bayer, завершила операцію з придбання майнового комплексу ТОВ "Деснагрейн".

В прес-релізі компанії зазначається, що комплекс розташований на земельній ділянці 1300 га в Миронівському районі. Bayer не розголошує фінансові умови угоди.

Як зазначає прес-служба, після придбання комплексу в 2014-2015 роках, компанія планує інвестувати в його модернізацію з метою приведення процесу виробництва посівного матеріалу у відповідність з міжнародними стандартами.

Інвестиції будуть спрямовані на модернізацію елементів конструкції комплексу, в установку додаткового виробничого обладнання, на ремонт та облаштування приміщень незавершеного будівництва, модернізацію підземної інфраструктури і комунікацій.

Реклама:

Як повідомлялося, Bayer працює в Україні з 1992 року у сфері охорони здоров'я, сільського господарства і високотехнологічних матеріалів.

Сільськогосподарський підрозділ концерну, Bayer CropScience, раніше заявляв про плани вийти до 2015 року на український ринок насіння пшениці, побудувавши станцію по її селекції в Київській області.

Інтерфакс-Україна

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: