"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

BlackBerry візьметься за випуск бюджетних смартфонів

Понеділок, 23 грудня 2013, 14:41

BlackBerry знову думає про перепрофілювання.

Цього разу компанія вирішила зосередитися на бюджетних смартфонах, передає пишуть "Коментарі" з посиланням на "Blog.imena.ua".

Канадський виробник, що усіма силами намагається уникнути банкрутства, підписав угоду з тайванською фірмою Foxconn, яка допоможе BlackBerry у випуску недорогих смартфонів.

Бюджетні мобільні телефони від BlackBerry будуть поставлятися на ринки країн, що розвиваються. Смартфони будуть обладнані операційною системою BlackBerry 10 і, для початку, з'являться в Індонезії.

Реклама:

Надходження до продажу першої партії таких пристроїв намічено вже на березень або квітень 2014 року. При цьому технічні характеристики смартфонів поки не розголошуються.

Втім, розробка недорогих пристроїв не означає, що BlackBerry зовсім відмовиться від смартфонів корпоративного класу. Аналітики компанії вже підрахували, що якщо вона налагодить випуск сучасних зручних пристроїв, то легко переманить частину клієнтів Apple і Samsung.

Нагадаємо, раніше експерти висловлювали думку про те, що канадська компанія BlackBerry, яка поки що примудряється дивом уникати банкрутства та продажу, може піти з ринку смартфонів і зробити акцент на розробці програмного забезпечення.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!