"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

На вулиці Дніпропетровська розтендерили 17 мільйонів

Неділя, 22 грудня 2013, 12:20

Департамент комунального господарства та капітального будівництва Дніпропетровської міськради 3-10 грудня уклав низку угод на ремонт і утримання автошляхів міста на суму 16,69 мільйона гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, переліки вулиць не оприлюднені. Послуги мають надаватись у грудні 2013 року.

ТОВ "Буддоргруп" отримає 9,81 млн гривень на поточний ремонт доріг Дніпропетровська.

Реклама:

За інформацією видання, власником "Буддоргруп" є киянин Павло Жовнерчук. До квітня 2012 року фірма належала Ігорю Бабенку з Дніпропетровська.

ТОВ "Торонадо-Л.Т.Сервіс" отримає 5,33 млн гривень за очищення доріг від бруду і снігу та сміття на узбіччях, посипку і встановлення пішохідних огорож та ін.

Ще 1,55 млн гривень на ремонт автошляхів міста дістанеться ТОВ "Українсько-Польське підприємство з ІІ "УПС", яким володіє Тарас Палій, син колишнього гендиректора ДП "Дніпропетровський облавтодор".

Власниками "Торонадо-Л.Т.Сервіс" є дніпропетровці Сергій Банкожитенко, Олександр Ковалевський і Олександр Дзюба. До лютого 2011 року співвласником цієї фірми був Тарас Палій.

Також укладені угоди з КП "Міськзеленбуд" на суму 2,17 млн гривень за послуги з догляду і поточного ремонту зелених насаджень. Ще 1,03 млн гривень заплатять КП "Міськсвітло" за послуги з поточного ремонту, утримання та технічного обслуговування об’єктів вуличного освітлення міста.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!